Grillatut fileepihvit ja sitruunaparsaa

Grillatut fileepihvit ja sitruunaparsaa

Parsa on mainio lisuke monenlaiselle grilliruoalle ja tällä kertaa se toimii meheväksi grillattujen porsaan fileepihvien kaverina.

Grillatut fileepihvit ja sitruunaparsaa

Arvostele resepti
1 arvostelu

5-6 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Sekoita öljy ja voisula keskenään. Lisää sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Kuori parsat tarvittaessa ja leikkaa tyvestä pois puumainen osa. Paahda parsat grillin keskilämmöllä kypsiksi. Nosta tarjoiluvadille ja kaada päälle voi-öljyseos. Mausta sormisuolalla ja pippurilla.

Grillaa pihvejä kohtalaisella lämmöllä noin 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta.Tarjoa parsojen kanssa.

Kurkkaa kesän parhaat grillausvinkit grillausoppaastamme!

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.