Espagnole-kastike

Espagnole-kastike

Espagnole on klassinen kastikepohja, jota voi käyttää sellaisenaan tai maustaa mielensä tai käyttötarkoituksen mukaan. 

Espagnole-kastike

Arvostele resepti
2 arvostelua

6-8 annosta | Valmistusaika: n. 1 h 15 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 2 kpl sipulia
  • 1 kpl porkkanaa
  • 1 kpl varsiselleriä
  • 30 g voita
  • 0.5 dl vehnäjauhoja
  • 0.5 dl tomaattipyreetä
  • 1 l lihalientä
  • 1 kpl laakerinlehteä

Valmistusohje

Leikkaa kasvikset noin 3x3 cm kuutioiksi ja ruskista ne kattilassa voin kera. Lisää joukkoon vehnäjauhot ja anna niidenkin ruskistua hyvin. Pyörittele joukkoon tomaattipyree. Kaada joukkoon kuuma lihaliemi koko ajan vatkaten. Lisää laakerinlehti ja anna hautua hiljalleen tunnin ajan välillä sekoitellen. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa. Siivilöi kastike.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.