Currywurst Claudian tapaan

Currywurst Claudian tapaan

Currywurst on perinteinen berliiniläinen herkku, joka koostuu makkarasta, curry-ketsupista ja ranskanperunoista. Tässä perinteistä mukailevassa versiossa herkullinen kastike valmistetaan alusta lähtien itse.

Currywurst Claudian tapaan

Arvostele resepti
2 arvostelua

2 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Kastike

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 kpl sipulia kuutioituna
  • 1 rkl curryjauhetta
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 0.5 tl chilijauhetta
  • 400 ml paseerattua tomaattia
  • 2 rkl sinappia
  • 2 rkl Worcestershire-kastiketta
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Kuumenna pannu tai kattila ja kuullota sipuli rypsiöljyssä. Lisää joukkoon curry-, paprika- ja chilijauheet. Sekoittele vielä minuutin verran ja lisää paseerattu tomaatti. Anna hautua hiljalleen 15 minuuttia välillä sekoitellen ja lisää joukkoon loput ainekset.

Asettele ranskanperunat uunipellille ja paista 250-asteisessa uunissa 5 minuuttia. Lisää pellille ja Claudian Currywurstit ja jatka paistamista 10 minuuttia, kunnes perunat ja makkarat ovat ruskistuneet. Asettele perunat ja makkarat lautasille ja kruunaa annokset kastikkeella. Ripottele päälle vielä keltaista curryjauhetta ja nauti vaalean leivän kera.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.