Coleslaw

Coleslaw

Klassinen coleslaw on monikäyttöinen lisuke, joka sopii muun muassa grillatun liha kaveriksi ja hampurilaisten, tacojen tai hodarien väliin. Coleslaw'n perusversiota voi halutessaan muokata lisäämällä salaatin joukkoon esimerkiksi karpaloita tai vaikkapa sinappia.

Coleslaw

Arvostele resepti
1 arvostelu

4-6 annosta | Valmistusaika: n. 60 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 500 g valkokaalia
  • 100 g porkkanaa
  • 50 g kevätsipulia
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa

Kastike

  • 1 dl majoneesia (esim. Hellmann's)
  • 1 dl Crème Bonjour Cuisine Chili-Paprika
  • 3 rkl sitruunamehua

Valmistusohje

Leikkaa kasvikset ohuiksi suikaleiksi. Mausta ne sokerilla ja suolalla. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet. Tarkista maku. Sekoita kastike kasvissuikaleiden joukkoon ja anna maustua viileässä ennen tarjoilua.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.