Coeur de Filet ja kermapippuriperunat

Coeur de Filet ja kermapippuriperunat

Juhlava naudan sisäfilee tarjoillaan herkullisten kermapippuriperunoiden kera. Ruoka, joka kelpaa hienommillekin illalliskutsuille!

Coeur de Filet ja kermapippuriperunat

Arvostele resepti
3 arvostelua

4-6 annosta | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kg naudan sisäfileen keskiosaa
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl hienoa merisuolaa
  • 2 tl mustapippuria myllystä

Kermapippuriperunat

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistuksen aloittamista. Kuivaa lihan pinta talouspaperilla ja ruskista liha pannulla rypsiöljyn kera. Hiero mausteet lihan pintaan ja siirrä liha uunivuokaan. Paista lihaa 90-asteisessa uunissa, kunnes lihalämpömittari näyttää 58 astetta. Nosta liha folion sisään vartiksi vetäytymään.

Valmista kermapippuriperunat: kaada perunaviipaleet voideltuun uunivuokaan. Sekoita joukkoon pippurikastike ja suola. Paista 175 asteessa noin 1,5 tuntia. Tunnin jälkeen vuoan voi tarvittaessa peittää foliolla.

Leikkaa vetäytynyt liha viipaleiksi ja tarjoile kermapippuriperunoiden ja HK Punaviinikastikkeen kanssa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.