Cocktail-palat maksamakkarasta

Cocktail-palat maksamakkarasta

Herkulliset cocktail-palat valmistuvat näppärästi maksamakkarasta.

Cocktail-palat maksamakkarasta

Arvostele resepti
1 arvostelu

5-8 annosta | Valmistusaika: n. 15 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Maalaismaksamakkara
  • 1 ps palttoonnappeja
  • 2 kpl suolakurkkua
  • 1 ps saksanpähkinöitä
  • 1 kpl punasipulia suikaleina

Valmistusohje

Leikkaa suolakurkut viipaleiksi. Kuori punasipuli ja leikkaa siitä ohuita lohkoja. Murskaa saksanpähkinät lihanuijalla tai veitsellä leikkaamalla karkeaksi muruksi.

Kasaa palttoonnapin päälle siivu suolakurkkua, viipale maalaismaksamakkaraa, punasipulia ja saksanpähkinöitä.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.