Chili con Aito Nakki

Chili con Aito Nakki

Tässä chili con carnen vieläkin helpommassa ja nopeammassa versiossa liha korvataan nakeilla. Chili con carnen voi tarjoilla vaikkapa riisin tai nachojen kera.

Chili con Aito Nakki

Arvostele resepti
1 arvostelu

5 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Aito Nakki Suurpakkaus
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 prk kidneypapuja
  • 1 kpl sipulia
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl mustapippuria
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl chilijauhetta

Lisäksi

  • 6 dl riisiä kypsänä
  • 100 g creme fraiche

Valmistusohje

Kuori ja kuutioi sipuli ja valkosipuli. Avaa paputölkki ja valuta pavut. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää nakit ja pavut. Anna hautua hetken. Lisää sitten tomaattimurska sekä ripaus suolaa ja pippuria sekä haluamasi määrä chiliä ja anna hautua 10-15 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä.

Tarjoa kastike riisin ja hapankerman kera.

 

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.