Björckin pannu, srirachamajoneesia ja karamellisoitua sipulia

Björckin pannu, srirachamajoneesia ja karamellisoitua sipulia

Björckin pannu on herkullinen versio perinteisestä Bellmanin pannusta, mutta makkara on korvattu nopeasti kypsyvillä porsaan fileesuikaleilla. Kokeile keittiömestari Tomi Björckin ihanaa reseptiä!

Björckin pannu

Arvostele resepti
4 arvostelua

2-3 annosta | Valmistusaika: n. 1 h 15 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Rypsiporsas® Fileesuikale 250 g
  • 5 kpl kypsää perunaa kuutioituna
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl voita
  • 1 dl ruokakermaa
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 2 kpl kevätsipulia ohuina renkaina
  • 3 rkl ruohosipulia hienonnettuna

Srirachamajoneesi

  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl sriracha-chilikastiketta
  • 1 tl limen mehu

Karamellisoitu sipuli

  • 2 kpl sipulia
  • 2 rkl voita
  • 0.5 tl suolaa

Valmistusohje

Sekoita kaikki srirachamajoneesin ainekset kulhossa ja anna maustua vähintään tunnin ajan.

Valmista seuraavaksi karamellisoidut sipulit. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuumenna voi kasarissa miedolla lämmöllä ja lisää sipulit. Hauduta miedolla lämmöllä noin tunnin ajan kunnes sipuli on kauniin ruskeaa. Mausta suolalla.

Kuumenna öljy laakeassa kattilassa tai kasarissa, lisää lihasuikaleet ja ruskista. Lisää perunat ja voi, ruskista kevyesti. Lisää kerma ja hauduta noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele kevätsipulilla ja ruohosipulilla. Tarjoa srirachamajoneesin, karamellisoidun sipulin ja paistettujen kananmunien kera.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.