Baijerilainen hapankaalipaistos

Baijerilainen hapankaalipaistos

HK Aito Nakki Baijerilainen on hieman voimakkaammin maustettu nakki, jonka täyteläinen maku viimeistellään pippurilla, valkosipulilla ja paprikalla. Lisäämällä muutaman raaka-aineen saat loihdittua siitä herkullisen hapankaalipaistoksen.

Baijerilainen hapankaalipaistos

Arvostele resepti
4 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 2 h 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Leikkaa nakit paloiksi ja ruskista ne pannulla. Lisää loppuvaiheessa pannulle myös hienonnettu valkosipuli ja mustapippuri. Valuta hapankaalista pois ylimääräinen neste ja sekoita kaikki ainekset keskenään uunivuokaan.

Hauduta paistosta 150 asteisessa uunissa (tai kiertoilmauunissa 125 asteessa) vähintään 2 tuntia. Jos loppuvaiheessa pinta tummuu liikaa, peitä vuoka foliolla. Lisukkeena maistuu vastaleivottu leipä.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.