Aprikoosikuorrutus joulukinkulle

Aprikoosikuorrutus joulukinkulle

Perinteinen joulukinkun kuorrutus saa tässä reseptissä herkullista lisämakua aprikoosimarmeladista ja mantelirouheesta.

Aprikoosikuorrutus joulukinkulle

Arvostele resepti
1 arvostelu

8 annosta | Valmistusaika: n. 15 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 dl aprikoosimarmeladia
  • 3 rkl sinappia (väkevää)
  • 0.5 dl korppujauhoa
  • 0.5 dl mantelirouhetta

Valmistusohje

Sekoita keskenään marmeladi ja sinappi. Sivele seos kinkun pintaan ja ripottele päälle korppujauhot ja mantelirouhe. Paahda kinkkua 225-asteisessa uunissa (200-asteisessa kiertoilmauunissa) 7-10 minuuttia, kunnes pinta alkaa ruskistua.

Ohjeen kuorrutus riittää pienelle, noin 2-4 kilon joulukinkulle. Voit tarvittaessa moninkertaistaa ohjetta tarpeen mukaan.

Katso ohjeet myös joulukinkun paistamiseen ja muihin joulupöydän herkkuihin.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.