Ananas-mango chow

Ananas-mango chow

Hedelmäinen ja hieman tulinen ananas-mango chow on oiva pari grillatulle lihalle, sillä ananaksen ja mangon raikkaus sekä chilin tulisuus tasapainottavat mukavasti tuhdin lihan makuja.

Ananas-mango chow

Arvostele resepti
Ei arvosteluja

6-8 annosta | Valmistusaika: n. 3 h | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kpl tuoretta ananasta
  • 2 kpl mangoa
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl chiliä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 kpl limen mehu
  • 1 ruukkua sitruunamelissaa

Valmistusohje

Kuori ananas ja mangot ja leikkaa niiden hedelmäliha suupaloiksi. Leikkaa valkosipulinkynnet viipaleiksi ja chili renkaiksi. Poista chilistä siemenet, mikäli et halua lopputuloksesta kovin tulista. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään 3 tuntia välillä sekoitellen.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.