Amerikan tacot

Amerikan tacot

Rapeaksi paistettu pekoni sopii hyvin myös tacojen täytteeksi. Herkulliset tacot ovat loistava tarjoiltava esimerkiksi illanistujaisiin tai kisakatsomoon.

Amerikan tacot

Arvostele resepti
3 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 15 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original suurpakkaus
  • 3 kpl tomaattia
  • 1 kpl punasipulia
  • 0.5 dl tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 1 kpl amerikansalaattia
  • 1 dl jalapenoa renkaina
  • 0.5 tl mustapippuria rouhittuna
  • 0.5 tl suolaa
  • 12 kpl tacokuoria
  • 3 dl tacokastiketta
  • 200 g juustoraastetta

Valmistusohje

Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi. Kuutioi punasipuli hienoiksi kuutioiksi ja hienonna korianteri. Leikkaa tomaatit kuutioiksi ja sekoita kasvikset revittyjen salaatinlehtien ja pekonin kanssa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lämmitä tacokuoria uunissa muutama minuutti ja täytä ne salaattiseoksella, tacokastikkeella ja juustoraasteella.

Vinkki! Voit halutessasi paistaa pekonit myös kokonaisina viipaleina.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.