Hollandaisekastike joulukinkulle

Hollandaisekastike joulukinkulle

Joulukinkun ylimääräisen rasvan voi hyödyntää valmistamalla siitä herkullisen täyteläisen hollandaisen kinkun kaveriksi. Hollandaisekastike on klassikko, jonka valmistuksessa täytyy kuitenkin seurata ohjeita tarkasti.

Hollandaisekastike joulukinkulle

Arvostele resepti
3 arvostelua

6-8 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1.5 dl kinkun sulanutta rasvaa
  • 200 g voita
  • 3 kpl keltuaista
  • 0.5 dl vaaleaa balsamicoa
  • 1 rkl Dijon-sinappia

Valmistusohje

Sulata kattilassa voi ja kinkun rasva.

Mittaa tehosekoittimeen keltuaiset ja vaalea balsamico.

Kytke tehosekoitin päälle ja anna pyöriä täydellä teholla. Kaada kupliva rasva ohuena nauhana joukkoon. Seos alkaa paksuuntua pikkuhiljaa ja keltuainen kypsyy.

Mausta sinapilla ja suolalla ja tarjoile kinkun kera.

Katso ohjeet kinkun valmistukseen

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.