Chili-inkivääripossua

 Chili-inkivääripossua

Porsaan sisäfilee marinoidaan chilillä ja inkiväärillä ja kypsennetään meheväksi grillissä. Helppoa ja herkullista!

Chili-inkivääripossua

Arvostele resepti
11 arvostelua

3-4 annosta | Valmistusaika: n. 2 h | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

 Marinadi:

  • 2 rkl inkivääriä raastettuna
  • 0.5 kpl chilipaprikaa (tai oman maun mukaan)
  • 3 rkl soijaa
  • 1 rkl hunajaa (tai sokeria)
  • 0.5 kpl limeä mehu ja kuori raastettuna
  • 2 rkl öljyä

Valmistusohje

Leikkaa porsaanfilee 2-3 cm paksuiseksi pihveiksi, valmista marinadi ja laita lihojen kanssa muovipussiin. Marinoi jääkaapissa noin tunti. Ota marinoitu liha pussista ja kaada marinadi pussista kattilaan ja kiehauta.

Anna lihojen lämmetä huoneenlämmössä noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. Grillaa pihvit tai paista pannulla kohtalaisella lämmöllä noin 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta ja valele grillauksen ajan marinadilla. Kääri lihat kypsennyksen jälkeen folioon ja anna levätä 10-15 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi perunasalaatin kanssa.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.