Suomalaista lihaa kotitiloilta

Tiesithän, että kaikki HK-tuotemerkin tuotteet valmistetaan aina suomalaisesta lihasta?

HK-tuotemerkin tuotteissa käytettävä liha on aina kotimaista ja se hankitaan omilta sopimustuottajilta Suomesta. Lihan kotimaisuuden tunnistat Hyvää Suomesta -joutsenlipusta pakkauksissa.

HKScan Finlandin sopimustuottajatilat täyttävät lisäksi Laatuvastuu-tuotantotavan kriteerit. Laatuvastuu on nimi sianlihan tuotantotavalle, joka ylittää lakisääteiset vaatimukset eläinten terveyden sekä liharaaka-aineen tuoteturvallisuuden osalta. Lue lisää Laatuvastuusta.

Kaikki HK-tuotemerkin tuotteet valmistetaan Suomessa, paitsi HK Amerikan Pekoni®, joka valmistetaan Puolassa sekä HK Täytetyt lihapullat ja Burritot, jotka valmistetaan Virossa. Nämäkin tuotteet valmistetaan kuitenkin aina suomalaisesta lihasta.

HKScan Finland työllistääkin Suomessa noin 2 700 henkilöä ja on merkittävä työllistäjä tehdaspaikkakunnillaan Forssassa, Outokummussa, Eurassa, Mellilässä, Mikkelissä ja Vantaalla. Olemme mukana Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjassa, jonka tavoitteena on lisätä suomalaisten tuotteiden myyntiä, kertoa suomalaisesta työstä tuotteiden taustalla sekä helpottaa kuluttajien mahdollisuuksia valita tuotteita, jotka edistävät suomalaista työtä. Lue lisää kampanjasta.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.