Porsaan ulkofileen sitominen

Porsaan ulkofileen voi sitoa ennen kypsentämistä. Näin se säilyttää ryhtinsä ja muotonsa kypsentämisen aikana.

1. Vaihe

Tee paistinarusta lenkki fileen pään ympärille ja kiinnitä naru umpisolmulla.

2. Vaihe

Tee naruun silmukka.

3. Vaihe

Pujota silmukka fileen ympärille äsken tehdyn solmun yli.

4. Vaihe

Kiristä silmukka tiukasti lihan ympärille.

5. Vaihe

Toista vaiheita 2-4, kunnes pääset fileen toiseen päähän saakka. Katkaise naru ja solmi narun pää kiinni viimeiseen silmukkaan.


Katso ohjeet myös porsaanfileen maustamiseen ja paistamiseen.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.