Porsaan poskilihojen ruskistaminen

Pitkän kypsennysajan vaativat poskipalat ruskistetaan ennen mureiksi hauduttamista.

1. Vaihe

Käytä ruskistamiseen korkeareunaista paistokasaria, jotta myös haudutusliemelle jää tilaa. Kuumenna kasari ja lisää rypsiöljyä ja nokare voita. Kasari on riittävän kuuma, kun voi alkaa hieman ruskistua ja vaahto hävitä.

2. Vaihe

Anna poskien ruskistua rauhassa ensin toiselta puolelta. Voit välillä vähän nostella poskia ja päästää ruskistunutta rasvaa poskien alle.

3. Vaihe

Käännä posket ja ruskista myös toiset puolet kauniin ruskeiksi. Kääntämisen jälkeen voit jo hieman pienentää lieden lämpöä.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.