Porsaan ja naudan kyljen grillaaminen

Porsaan rasvainen kylkipala vaatii pitkän kypsennysajan, mutta on valmistuttuaan suussasulavaa. Samat vinkit käyvät myös naudan kyljen grillaamiseen.

1. Vaihe

Ota kylkipala huoneenlämpöön tuntia ennen grillaamisen aloittamista. Näin lihan kypsyminen on nopeampaa ja tasaisempaa. Grillaa kylkipalaa ensin keskilämmöllä molemmin puolin, kunnes se alkaa saada väriä.

2. Vaihe

Säädä grillin lämpö minimiin, tai hiiligrillissä siirrä hiilet pois kyljen alta. Jatka epäsuoraa grillaamista vähintään pari tuntia, kunnes liha on haarukkamureaa ja päältä rapsakkaa. Kääntele kylkipalaa kypsymisen aikana, ja halutessasi voitele sitä grillauskastikkeella. Anna kypsän kyljen vetäytyä ja hieman jäähtyä ennen sen paloittelua.

Lue myös suorasta ja epäsuorasta grillauksesta

Muut käsittelyvinkit

Kypsennetyn porsaanfileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Kalvon poistaminen porsaan ulkofileestä

Suora ja epäsuora grillaaminen

Lehtipihvin nuijiminen

Kalvon poistaminen porsaan poskesta

Kalvon poistaminen naudan rinnasta

Kypsän lihan grillaaminen

Porsaan ulkofileen suikalointi

Kalvon poistaminen naudan sisäfileestä

Kalvon poistaminen naudan ulkofileestä

Pulled pork

Porsaanfileen marinointi

Naudan ulkofileen leikkaaminen

Naudanfileen maustaminen

Naudan kyljen maustaminen

Naudanpaistin kuutioiminen

Porsaan ulkofileen leikkaaminen

Porsaan ulkofileen sitominen

Naudanfileen sitominen

Naudan entrecôten marinointi

Porsaan sisäfileen leikkaaminen

Naudan ulkofileen marinointi

Naudan lavan kuutioiminen

Porsaanfileen maustaminen

Naudan paahtopaistin maustaminen

Lihasuikaleiden marinointi

Naudan entrecôten leikkaaminen

Naudan sisäfileen leikkaaminen pihveiksi

Porsaan niskan marinointi

Porsaanpaistin maustaminen

Paistin sitominen

Ribsien grillaaminen

Porsaan ulkofileen paistaminen pannulla

Porsaanpihvin paistaminen pannulla

Porsaanpaistin ruskistaminen pannulla

Kokonaisen naudanfileen grillaaminen

Naudan häntien hauduttaminen

Porsaan ja naudan kyljen grillaaminen

Porsaan poskilihojen hauduttaminen

Porsaan niskan ja etuselän hauduttaminen

Naudan entrecôten paistaminen

Lihasuikaleiden ruskistaminen

Naudan rinnan keittäminen

Naudan ulkofileen paistaminen

Naudanpaistin ruskistaminen pannulla

Porsaan lavan hauduttaminen

Porsaan poskilihojen ruskistaminen

Porsaan fileepihvien grillaaminen

Naudan lavan keittäminen

Naudan fileepihvien paistaminen pannulla

Porsaan niskan grillaaminen

Lihakuutioiden ruskistaminen pannulla

Porsaanfileen grillaaminen

Naudan häntien ruskistaminen pannulla

Naudan paahtopaistin grillaaminen

Naudan sisäfileen paistaminen

Kypsennetyn porsaan sisäfileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Kypsennetyn naudan ulkofileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Kypsennetyn porsaanpaistin vetäytyminen ja leikkaaminen

Naudanpihvin grillaaminen

Joulukinkun valmistaminen

Kypsennetyn naudanpaistin vetäytyminen ja leikkaaminen

Kypsennetyn naudan sisäfileen vetäytyminen ja leikkaaminen

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.