Naudanfileen sitominen

Naudanfileen voi sitoa ennen kypsentämistä. Näin se säilyttää ryhtinsä kypsentämisen aikana.

1. Vaihe

Mausta filee suolalla ja mustapippurilla sekä halutessasi esimerkiksi timjamilla ja valkosipulilla. Vie paistinarun pää fileen pään alta.

2. Vaihe

Tee fileen päähän paistinarusta lenkki ja solmi se kiinni tiukasti.

3. Vaihe

Tee paistinaruun silmukka ja pujota se fileen ympärille äsken tehdyn solmun yli. Kiristä silmukka tiukasti lihan ympärille.

4. Vaihe

Tee naruun uusi silmukka, pujota se edellisen silmukan yli ja kiristä. Toista tätä vaijetta kunnes pääset fileen toiseen päähän saakka.

5. Vaihe

Tee viimeisen silmukan päälle vielä umpisolmu, jotta naru pysyy tiukasti kiinni.



Katso ohjeet myös naudanfileen ruskistamiseen, grillaamiseen  sekä vetäytymiseen ja leikkaamiseen.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.