Naudan ulkofileen marinointi

Naudan ulkofilee saa makua ja mureutta punaviinistä ja yrteistä.

Lisäämällä marinadiin jotain hapanta, maustumisen lisäksi liha myös mureutuu marinoinnin aikana. Esimerkkimarinadissa makua ovat antamassa myös tuoreet yrtit ja viipaloidut valkosipulinkynnet. Sekoita marinadin ainekset pakastepussissa ja lisää liha pussiin. Purista pussista ilma pois. Ilman poistaminen onnistuu tehokkaasti upottamalla pussi veteen lähes suuaukkoonsa saakka, jolloin veden paine työntää ilman pois pussista. Ilmattomassa pussissa liha on kauttaaltaan kosketuksissa marinadin kanssa, jolloin maustuminen on tasaisempaa ja marinadia tarvitaan vähemmän. Solmi pussin suu ja anna sisäfileen marinoitua mielellään seuraavaan päivään.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.