Naudan paahtopaistin grillaaminen

Naudan paahtopaistin voit valmistaa myös grillissä, ja lihalämpömittari on siinä ehdoton apuväline.

1. Vaihe

Marinoi liha jo edellisenä päivänä tai mausta se hieromalla mausteet lihan pintaan. Grilli saa olla melko kuuma grillaamisen alkuvaiheessa, jotta paistiin saadaan kaunis ruskea pinta.

2. Vaihe

Kun paistin pinta on kauttaaltaan grillattu, vähennä grillin tehoa minimiin, työnnä lihalämpömittari paistin keskelle. Jatka grillaamista kunnes sisälämpö on 58 astetta. Näin paisti on 30 minuutin vetäytymisen jälkeen sisältä punertava ja mehukas. Mikäli haluat paistin täysin kypsäksi, nosta sisälämpötila 65 asteeseen ja anna paistin vetäytyä foliossa 30 minuuttia.

Katso ohjeet myös naudan paahtopaistin maustamiseen

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.