Kalvon poistaminen porsaan poskesta

Porsaan ja naudan poskiliha on mureaa, kun sitä hauduttaa riittävän pitkään. Ennen kypsennystä sen pinnasta on kuitenkin poistettava sitkeä kalvo.

1. Vaihe

Porsaan poskilihaksen pinnassa olevan kalvon saa poistettua pienellä ja teräväkärkisellä veitsellä.

2. Vaihe

Työnnä veitsen kärki kalvon ja lihan väliin.

3. Vaihe

Viillä kalvo lihasta irti. Pidä toisella kädellä kalvoa kireällä, niin sen irrottaminen sujuu helpommin.

4. Vaihe

Myös poskilihaksen toisella puolella olevat, osin lihan sisälle menevät kalvot saat poistettua pienellä ja teräväkärkisellä veitsellä.

Katso ohjeet myös porsaan poskien ruskistamiseen ja hauduttamiseen.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.