Valitse eläin
Valitse eläin
Ruhon osa
Valitse ruhon osa
  1. Poski
  2. Niska
  3. Etuselkä / Entrecôte
  4. Ulkofilee
  5. Sisäfilee
  6. Ulkopaisti
  7. Sisäpaisti
  8. Kulmapaisti
  9. Häntä
  10. Paahtopaisti
  11. Kylki
  12. Lapa
  13. Rinta
  14. Potka

Naudanliha

Naudanliha on väriltään voimakkaan punaista ja rakenteeltaan karkeasyisempää kuin porsaan- ja siipikarjanliha. Erirotuisten nautojen liha eroaa toisistaan muun muassa lihaksen sisäisen rasvan eli marmoroitumisen suhteen. Naudanlihan mureimmat osat ovat sisä- ja ulkofilee sekä paahto-, sisä-, ulko- ja kulmapaistit.

Alla näet naudan eri ruhonosat ja voit katsoa niille sopivat käsittelyvinkit.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.