Lihan valmistaminen
– parasta ruoanlaitossa

Valitse nauta tai possu, haluamasi valmistustapa tai
tuotetyyppi; Lihakoulun monipuoliset vinkit ja videot
opastavat sinua lihan käsittelyssä

"Rohkeasti kokeilemalla huomaat, kuinka herkullista ruokaa naudan ja porsaan eri ruhonosista voi valmistaa."

Tero Honkaniemi
Kokki, HK

Lihakoulun blogiin

Lihan säilyttäminen

Kylmäketju, eli oikeaoppinen lihatuotteiden kuljetus ja säilytys on a ja o etenkin kesäkuumalla, jotta tuotteet pysyvät luvattuun käyttöpäivään asti moitteettomina.

Lue lisää lihan säilyttämisestä

Työvälineet

Kunnon työvälineillä lihan leikkaaminen käy käden käänteessä. Panosta siis laadukkaaseen veitseen ja tukevaan leikkuulautaan, niin lihan valmisteluvaihe nopeutuu huomattavasti.

Lue lisää työvälineistä

Ajankohtainen käsittelyvinkki

Porsaanpihvin paistaminen pannulla

Porsaan fileepihvit kypsyvät pannulla nopeasti, kun pihvit ovat huoneenlämpöisiä ja pannu riittävän kuuma. Lue muutama yksinkertainen vinkki ja onnistut varmasti porsaanpihvien paistossa!

Katso käsittelyvinkki

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.