Kaikki lihasta

Näiltä sivuilta löydät kaiken oleellisen lihan tuotannosta, säilytyksestä, työvälineistä ja tietenkin valmistamisesta.

Hookoo_lihakoulu_logo.png

Lihan valmistaminen

Lihan valmistaminen

Liharuokien maailma on runsaudensarvi, josta löytyy uutta opittavaa ja uusia makuja niin aloitteleville ruoanlaittajille kuin huippukokeillekin. Tässä osiossa on tarjolla perustietoa lihasta sekä kattava tietopaketti lihan valmistuksesta.

Blogit

Blogit

Maukkaita reseptejä, vinkkejä lihankäsittelyyn, ravintolaesittelyitä meiltä ja maailmalta sekä tietoa ravitsemuksesta. HooKoo.fi:n blogit tarjoavat monipuolisen kattauksen viihdyttäviä juttuja ja mielenkiintoista asiaa hyvien ruokien ystäville!

Lihan säilytys

Lihan säilytys

Käytä tiskiltä ostamasi tuore liha mahdollisimman pian, viimeistään 2–3 päivän sisällä, tai marinoi tai pakasta se heti. Samana päivänä jauhettu jauheliha on kypsennettävä jo ostopäivänä.

Työvälineet

Työvälineet

Kunnon työvälineillä lihan leikkaaminen käy käden käänteessä. Panosta siis laadukkaaseen veitseen ja tukevaan leikkuulautaan, niin lihan valmisteluvaihe nopeutuu huomattavasti.