Makkarat ja vartaat

Nopeita ja helppoja grilliherkkuja, jotka valmistaa ja
syö käden käänteessä.

Vartaiden lyhyt oppimäärä

 1.

Leikkaa hitaasti kypsyvät palat pienemmiksi ja nopeasti kypsyvät isommiksi. Jos laitat samaan vartaaseen possua ja nautaa, leikkaa possu vähän suuremmiksi paloiksi, koska se kypsyy nopeammin.

 2.

Sekoita valmiiksi kypsennettyä lihaa tai makkaraa raa’an kanssa. Kypsä, kuutioitu porsaan niska kuumenee samalla kun vaikkapa porsaan ulkofilee kypsyy. Makkaran tai lihakuution rasva antaa fileelle mehukkuutta.

 3.

Valele vartaita öljypitoisella kastikkeella grillaamisen aikana. Näin ne saavat hyvää makua ja rapean pinnan.

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.